Profil

Hemsida: 
Stad: 
Tomelilla
Medlem sedan: 2002-03-20
Senast inloggad: 2006-08-22

Jaha... Höst, vinter, kyla å ångest å tandagnissel... En Volvo 740 med vinterdäck ger mig inte direkt de adrenalinkickar som hojåkandet gjort mig beroende av... Dessutom sålde jag min tjusiga Blackbird i höstas. Då jag ännu inte bestämt mig för vad nästa objekt blir, kan det tänkas bli ett panikköp runt den 30:e Mars...

Bilden: En intelligent blick betyder allt... Associerar gärna mig själv till detta enastående djur och även alla dess egenskaper...

...Det blev ett panikköp (030323)... En Honda SP-1 i skinande silver som tar vackra men kyliga vårpromenader med mig. Min signatur får väl ändras till... tja varför inte Mr SP...? Originellt...?!?

030804 Just kommit hem från en go MC-semester. Var bla på Sachsenring och spanade in Moto-GP. Ett av de ting man bör göra innan man lämnar jordelivet! Snacka om att grabbarna kan köra!

Skriv gärna något vackert nedan!


Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.