Bild
Nästa artikel
Kontakta endurobloggen

Kontakta endurobloggen

Info

Vill du att endurobloggen testar dina produkter, kör er senaste modell eller bara överösa oss med fina prylar som vi kan lotta ut? Eller vill du att vi publicerar något som har med enduro att göra? Tipsa oss!

Låt oss göra klart ett par saker direkt: 1) Endurobloggen är inget kommersiellt projekt. 2) Allt innehåll skapas på fritiden. 3) Det finns ingen ambition om att publicera precis allting. 4) Men hör av dig om du har ett roligt projekt. 5) Vi testar och kör gärna alla möjliga produkter. 

Det här är en teknisk experimentverkstad – för sådant som vi faktiskt gör professionelt – men i övrigt är allt på Endurobloggen tämligen på hobbynivå och skapas framförallt på sena kvällar och nätter. Det är en blogg om endurokörning och i det fallet mest min egen körning och mina egna reflektioner kring endurosporten – samt tester, provkörningar och intervjuer i den mån jag hinner med. Jag är långt ifrån elit, tämligen "vanlig motionär" som kört Klassikern och GGN alldeles för många gånger. Har som ambition att komma upp på poängplats i VRM, alltså Enduro SM för oss gubbar som fyllt 40 år, men har låååångt kvar dit. 

Du når mig på magnus@enduroblogen.se eller så ringer du 0708-555 664. 
Taggar: Info

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.