Bild
Nästa artikel
Endurobloggen

Endurobloggen

Allt om

Vad är Endurobloggen och vad är det tänkt att den ska fylla för funktion? Läs allt om projektet här.

Projektet började som en blogg kring träningen inför Novemberkåsan 2016. Mot alla odds, och tack vare den lättaste Kåsan i mannaminne, lyckades jag dessutom gå i mål - trots att jag är småbarnsfarsa som jobbar för mycket och tränar för lite.

Nu blir det så klart nya utmaningar och eftersom jag är gammal motorjournalist fortsätter jag att blogga om enduro. I samband med att Bike såldes kände jag att det var dags att låta Endurobloggen få ett eget hem, med en egen domän. Det kan ju aldrig bli för mycket enduro på Internet, eller hur?

Skriv gärna upp din epostadress i fältet här nedan så kan du få notiser då och då om uppdateringar på sajten. Gilla endurobloggen även på Facebook så får du mer enduro i ditt flöde, blandat från mina egna tävlingar och träningspass till det senaste från Enduro VM och förhoppningsvis även tester och provkörningar. 
Taggar: Allt om, Info

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.