Bild
Nästa artikel
SuperEnduro SM 2019

SuperEnduro SM 2019

Nyheter

Det var inget snack i Karlskoga. Jocke Ljunggren dominerade SM i SuperEnduro och tog hem en klar seger. Och även tvåan och trean var från hemmaklubben.

Superkul att det arrangeras ett SM i SuperEnduro och att det även körs en motionsklass. Bra arrangerad tävling som körs samtidigt som det är Karlskoga Motorsportvecka, vilket är ett grymt kul evenemang rent allmänt. Jag svängde förbi och kollade in racet som klart dominerades av Joakim Ljunggren. Kanske inte helt oväntat då han vann även i fjol och har erfarenhet som få utav SupertEnduro. Även när han startade i finalheat 2, med omvänd startordning, kunde han gå upp i ledning direkt under första varvet. Den som undrar om gammal är äldst, behöver inte fundera mer. Ännu så länge verkar inte ungdomarna kunna rå på Jocke.  
Tyvärr kraschade Micke Persson och fick istället för prispallen besöka akutmottagningen på Karlskoga Lasarett. Hoppas att allt gick bra. Men det fanns uppenbarligen fler hemmaförare som verkar ha tränat SuperEnduro. Yamaha-föraren Johan Edlund smällde till med en andraplats och Calle Johansson drog till med en tredjeplats, vilket gjorde att alla på pallen alltså kör för Karlskoga Enduro.

 
Taggar: Nyheter
SuperEnduro SM 2019
SuperEnduro SM 2019

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.