Bild
Nästa artikel
Husqvarna motocross 2020
Husqvarna motocross 2020

Husqvarna motocross 2020

Nyheter

Precis som sina orangefärgade syskon presenterar Husqvarna nu sitt program med motocrosshojar för modellår 2020. 

Ja, det är inte så stor skillnad i ärlighetens namn mellan Husqvarna och KTM, modelluppdateringarna är desamma och vi får vänta några veckor till på enduroprogrammet. Designförändring av locket till luftburken är något jag inte noterade för KTM, men i övrigt verkar det vara samma förändringar. 

Husqvarna motocross 2020

Designen får man lov att säga är väldigt likt 2019, eller vad säger ni? Snyggt och cleant. Litet mindre gult inslag, men i övrigt känns de närmast identiska. 

Husqvarna motocross 2020

Jag fick en bestämd känsla av att de här "nästa-års-modeller-presentationerna" varje år kommer lite tidigare. Kollade därför upp när 2019 års modeller presenterades och det var faktiskt den 30 maj 2018, så i år ligger släppet en hel månad tidigare. Och tittar jag ännu längre tillbaka i historieböckerna så släpptes 2015 års modeller i mitten av juni 2014. Så nog innefaller "det nya året" numera allt tidigare. Frågan är om vi i framtiden kommer hinna komma in i ett nytt år innan det är dags för "nästa års modeller"? Med den här takten kommer nämligen 2024 års modeller att presenteras redan i slutet av december 2022. ;-) Jag vet, det låter litet överdrivet eller hur?

 

Taggar: Nyheter, Husqvarna

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.