Bild
Nästa artikel

Holcombe fortsatt vassast

Nyheter

Även i år verkar Holcombe vara svårslagen. Vinnare båda dagarna i första deltävlingen i Enduro VM. Albin Elowson uteblev på grund av sjukdom från andra dagen.

Albin Elowson gjorde en enorm start på säsongen med en andraplats i E2 under VM:s första dag. Tyvärr vaknade han sjuk den andra dagen och kom aldrig till start. 
Beta-föraren Steve Holcombe var bäst både första och andra dagen både i E3 men framförallt totalt, alltså i EnduroGP där man sammanräknar alla föranas resultat. 
I E2 där Albin tyvärr utgick var det istället Eero Remes som tog hem segern med sin Yamaha WR450F, vilken han kör med i det svenska teamet Johansson MPE. Tvåa blev Alex Salvini före Loic Larrieu. Eero blev fyra i EnduroGP, efter Holcombe följd av Bradley Freeman och Daniel McCanney.

När det gäller svenskarna så tog Jimmy Wicksell en grymt fin femteplats i Junior 2 med Oskar Ljungström på elfte plats. I Junior 1 var det sjunde plats för John Salomonsson och tolfte för Marcus Göthenberg. Betyder det här att vi kommer få se Wicksell i Enduro SM också? 

Marcus Adielsson bröt tyvärr i Youth, men Max Ahlin tog sjunde plats, vilket var en förbättring från första dagen.

På andra skalan när det gäller ålderskategorierna hittar vi Open Senior och där tog Patrik Andersson återigen en sjätteplats. Grymt imponerande – och inspirerande.  

Nästa VM-deltävling är i Portgual och drar igång den 3 maj.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.