Bild
Nästa artikel
Josep går upp i ledning av WESS efter sin seger i Frankrike.
Josep går upp i ledning av WESS efter sin seger i Frankrike.

Garcia leder WESS

Nyheter

Det går snabbt med tävlingar i WESS. Knappt var extremtävlingen XL Lagares körd så var det dags för Trèfle Lozérien AMV – en mer klassisk endurotävling vilket Josep Garcia vann.

Att Josep Garcia är fantastisk enduroförare råder det inga tvivel om. Om det sedan är rätt av honom att köra WESS kan debatteras eftersom han därmed missar möjlighet att bli världsmästare men när Trèfle Lozérien AMV nu kördes visade han tydligt sin nivå när det gäller klassisk enduro. Tävlingen har 719 kilometers körning och det var en hel del tuffa förhållanden. Josep ledde efter både första och andra dagen och kunde relativt ohotat ta segern före Jamie McCanney. 

Garcia leder WESS

Kul att se Jamie McCanney med i toppen. Han körde Enduro VM för Yamaha men då de drog sig ut ur VM testade han istället att köra rally och startade i Merzuga-rallyt. Hans bror Danny kör dock kvar i VM och är fabriksförare för TM om ni har svårt att skilja dem åt. 

Nathan Watson tog tredjeplatsen.
Nathan Watson tog tredjeplatsen.

Trea i det franska racet blev Nathan Watson som därmed avancerade till fjärde plats i mästerskapet, som leds av Josep Garcia.

Kolla sammandraget här från den sista dagen. 

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.