Bild
Nästa artikel
Enduro SM Östhammar 2019

Enduro SM Östhammar 2019

Nyheter

Vi tog ett snabbt snack med Micke Persson efter Enduro SM i Östhammar, den första av sju deltävlingar i årets mästerskap. Micke kunde vinna första tävlingen efter en tuff strid mot Elowson.

Det var en tuff sekundstrid med Albin Elowson för Micke Persson, men efter ett misstag av Albin fick Micke en lucka som han kunde hålla in i mål. På tredje plats hittar vi dessutom brorsan Niklas Persson som gjorde en grym comeback efter sin svåra armbågsskada efter Ränneslättsloppet 2018. Grymt imponerande. För mer om racet i detalj, läs gärna Race Magazines rapport på länken intill. 

För dig som vill veta ännu mer på djupet hittar du här nedan ett videoinslag från Race Magazine. Deras reporter Kalle Lundstedt hinner snacka med såväl den regerande mästaren Micke Persson som Joakim Grelsson, Adam Andersson och Hanna Berzelius. Enjoy! 

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.