Bild
Nästa artikel
Eddie Karlsson visar hur man ska ta sig uppför branterna...
Eddie Karlsson visar hur man ska ta sig uppför branterna...

Eddie är Kung av Bohus

Nyheter

Bahusian är första deltävlingen i NXC, den nordiska cupen av extremendurotävlingar. Tuff bana som dock Eddie Karlsson bemästrade snyggt och kunde vinna. Länk till 462 bilder visar hur det var även för de mer vanliga dödliga som gav sig på utmaningen.

Eddie Karlsson har en bakgrund som trialförare men fokuserar nu på extremenduro. Han har bland annat fint resultat i den franska extremtävlingen Alestrem. Bahusian är som sagt den första deltävlingen i den nordiska cupen NXC där även Norseman och Battle of Vikings ingår. 
Fyra timmar slilt blev det för Eddie som var den enda föraren som körde sex varv. Ib Andersen blev tvåa före Patrik Sjöberg och de körde fem respektive fyra varv så någon sekundstrid var det inte frågan om. Resultatlistan visar att det var riktigt svåra förhållanden. Av 63 startande var det endast 35 förare som klarade ett varv eller mer.

Vill du se mer av Bahusian? Kolla länken till 462 bilder här intill. 
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.