Bild
Nästa artikel
Jesper Nillson på Sherco tillsammans med Björn och Anton Sandstedt samt Christian Klarkner på Sherco.
Jesper Nillson på Sherco tillsammans med Björn och Anton Sandstedt samt Christian Klarkner på Sherco.

Anton Sandstedt till Sherco

Nyheter

Det börjar röra på sig bland teamen i Enduro SM inför 2021. Anton Sandstedt som vann SM1 i år kommer nästa år att byta till Sherco. Hur ser det ut för övriga toppförare?

Fick precis ett pressmeddelande från Sherco där de stolt berättar att de signat Anton Sandstedt inför SM-säsongen 2021. Anton är en 25-årig ifrån Tibro som numera bor i Hjo med sin sambo Elin och hunden Charlie. Han jobbar som mekaniker på Volvo personbilars motorfabrik i Skövde. 
Anton har kört motorcykel sedan barnsben och under 2020 tog han sitt första SM Guld i SM1 klassen, med Husqvarna Motorcycles Scandinavia. Han siktade därefter på Novemberkåsan, som tyvärr blev inställd men siktar nu om på både Enduro SM, varvloppen och Novemberkåsan 2021.
– Jag är väldigt tacksam för den här möjligheten med Sherco, berättar Anton.
– Är imponerad av motorcykeln och förväntansfull på vart Sherco är på väg, kommer köra en SEF250 Factory under 2021 som jag redan vet att jag kommer ha grymt kul på.

Några andra teambyten som du känner till? Kommentera gärna här, eller på Facebook. 
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.