Bild
Nästa artikel
Allt om Novemberkåsan 2019

Allt om Novemberkåsan 2019

Nyheter

Ska du till Eskilstuna i helgen och heja fram våra hjältar som kör Novemberkåsan. Kommer bli en tuff kåsa att döma av bilder från banan!

Novemberkåsan är en av världens tuffaste endurotävlingar och jag menar att alla som ens startar är hjältar, de som fullföljer är legendariska.
Självklart kommer Endurobloggen att finnas på plats. Man vill inte missa den här folkfesten. Ska du också kolla? Här kommer mina bästa tips: 

* Ta mer kläder med dig än du tror.
* Gummistövlar äger.
* Se till att ha med ombyte för vem vet om du måste dra upp en stackare i ett kärr.
* Programbladet ger intäkt till klubben och guidar dig till de bästa publlikplatserna. 
* Ladda med termos och se till att ha något att äta samt grilla.
* Racet följer du bäst via radio på 107,9 MHz (se till att ha batterier) 
* Du kan även lyssna på webbradio på https://play.staylive.se/enduro/l/23699 med det gäller både att du har täckning i skogen och att du har batteri i mobilen som räcker. 
* Liveresultat hittar du på www.nts-timing.se
* Se till att heja även på de längre ner i fältet. Alla som kört kan nog intyga att det värmer en frusen själ att höra några främlingar heja fram en under de sena timmarna. 

När det gäller själva racet så ser det väl inledningsvis ut att handla orm Albin Elowson, Jocke Ljunggren och Niklas Persson. Albin har två segrar i denna Kåsa, precis som Jocke Ljunggren. Har Ljunggren tempot då han inte tränat lika mycket som förr? Om det blir så tufft som jag tror kan han verkligen vara med. Tuffa förhållande gynnare honom nog extra i år. 
Albin har inte haft någon drömsäsong men tände till under Six Days och lär vara med, vad annat är att förvänta sig efter två raka segrar? Men personligen tror jag mycket på Niklas Persson. Han gjorde en grym comeback efter sin skada, vann Enduro SM1 och Ränneslättsloppet. 
Men räkna inte heller bort Adam Andersson, Rikard Hansson, Oliver Nelson, Martin Larsson och Richard Alun för att nämna några. Allt kan hända under en novembertkåsa. Missa inte heller att vår sjufaldige världsmästare Anders Eriksson kör denna Novemberkåsa.
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.