Bild
Nästa artikel
Svart hål i verkligheten

Svart hål i verkligheten

Bloggen

Häromdagen var det en stor sak att forskare lyckats ta en bild av ett svart hål i Vintergatan, själv har jag två svarta hål hemma. Fascinerande!

Ja, många av er har säkert också varit på samma plats i livet. Pingvinen Pingu, färdigstekta köttbullar och legoklossar på vardagsrumsgolvet tenderar att ta över mycket av den tiden som finns kvar efter jobbet. Svarta hål i rymden är tydligen ställen där tiden tar slut och lite så är det ibland för mig med. Som någon klok människa sa: "Ett barn tar 80% av din tid som finns kvar efter jobbet. Och nästa barn tar 80% av det lilla som fanns kvar". Men inget av det sagt med bitterhet, bara som ett konstaterande. Nu börjar jag i alla fall få till litet träning varje vecka. Och häromveckan tog jag få till lite friåkning medan barnen var på förskolan. Sjukt skönt. På något sätt blir det ännu mer värt att få köra lite när det blir mer sällan. 

Samtidigt ska man vara ärlig och säga att det är hemskt hur illa man kör efter litet längre uppehåll. Så är det som talanglös gubbe i alla fall. Jag brukar köra mycket med min kompis Stefan och jag vet att han nu njuter av att vara snabbare vartenda pass. Det fina är dock att det finns få saker som är så sporrande som just det... Vi får väl se hur det ser ut den dagen jag får loss en lördag i familjeschemat för att köra tävling. Jag vill minnas att jag i alla fall vann sist vi tävlade ihop i vintras. ;-) 

Tyvärr inga planer för att köra VRM i år. Däremot måste jag väl kunna få till någon deltävling i MC SPORT CUP, vår lokala serie i Mälardalen. Men om det blir hänger mer på familjen än något annat. Ambitionsnivån när det gäller tävlingar är verkligen låg i år. 
Taggar: Bloggen

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.