Bild
Nästa artikel

Mera porr till garaget

Bloggen

Man kan aldrig ha för mycket verktyg. Efter alldeles för många år med skräp kliver jag upp till proffsnivå och skaffar mig det där verktyget jag så länge velat ha...

Det här är ett experiment för att se om bloggen kan ta ett kliv mer åt video. Döm inte filmklippet här för hårt. Det är skjutet från höften och ett test. Man måste våga misslyckas för att lära sig. ;-)

Jag har själv noterat att (om jag ska göra fler videobloggar så ska de) i framtiden vara: Kortare, snärtigare, mer informativa och ge mer fakta och tips direkt tillbaka till dig som tittar. Men det var som ett test för att se hur inspelningsutrustniungen skulle funka i miljön, hur ljudet blir, vad som som kan tänkas funka och vad som inte funkar. Nu är jag ingen supermekaniker, tvärtom ganska långt ifrån det epitetet, så jag är tveksam till att det blir så många "how to"-videoklipp. Men kanske kan det bli mer om produkter och varför jag valt att testa vissa saker.

Hursomhelst; kommentera gärna här, på YouTube eller Facebook vad du själv skulle vilja se mer av. Är video ens intressant om man inte är filmskapare? Jag kommer troligtvis aldrig ta mig tid att skjuta de där cineastiska klippen, för det är liksom inte min grej. Jag vill minimera klipptiden. Göra saker snabbt. Jag måste kanske än en gång poängtera att jag gör det här på fritiden, enbart för att jag helt enkelt tycker att det är ett intressant projekt där jag lär mig saker. Problemet är bara tiden det tar... 

Varför jag valt att satsa på en Rabaconda? Okej, det finns säkert de som kan byta snabbt ens utan maskin men jag tycker att den varkar vara sjukt smidig att använda, framförallt med sin långa arm. Även om jag inte kommer ner på 44 sekunder som i videon i första taget, så är målet att i alla fall komma ner på fyra minuter.

Taggar: Bloggen

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.