Bild
Nästa artikel
Ibland känner man ju det vore fint att lägga fler timmar i garaget. Eller på gymmet. Eller på att renovera klart lägenheten man ska bo i. Eller... något av alla andra projekt som pågår samtidigt.
Ibland känner man ju det vore fint att lägga fler timmar i garaget. Eller på gymmet. Eller på att renovera klart lägenheten man ska bo i. Eller... något av alla andra projekt som pågår samtidigt.

Ledsen att jag inte hinner med

Bloggen

Jag lever med ett ständigt dåligt samvete. Tänkte bara be om ursäkt för att jag inte hinner med allt. Sorry. 

Den här bloggen är ett privat projekt, har absolut noll kommersiellt intresse i detta, men med bakgrund inom media så är det svårt att inte ha någon som helst ambition och då triggas jag att dra igång litet många saker. Jag vill ju göra något som är bra. Och jag tycker att det är kul när folk läser. Jag gillar verkligen när någon kommer fram och säger ”tack för en kul blogg”. Det värmer.

Men jag vill också be om ursäkt för att jag helt enkelt inte hinner med. Eller orkar. Jag skriver allt på bloggen någonstans kring midnatt även om jag sedan ser till att länkarna hamnar på Facebook med lagom spridning. Ibland bullar jag också upp med ett gäng artiklar som jag schemalägger för att sprida ut artiklarna på sajten. Men de ska skrivas också. Även om det inte alltid är så långa texter. Just nu har jag litet dåligt samvete för att jag inte hann med att puffa för utomhusmässan nere i Rödeby (den var redan den 25 maj). Eller för att annat jag tänkt göra som tar för lång tid att producera.
Jag har helt enkelt en liten kluven känsla inför det här projektet. Det tenderar att ta mycket tid och det får inte bli en boja. Det här projektet ska ju vara kul och ge energi tillbaka.
Förvänta er alltså inte racereferat efter varje WESS eller EnduroGP. Det kommer om det kommer, och om det inte kommer så hittar ni det säkert någon annanstans. Hoppas ni har förståelse för det.

Det där samvetet rör så klart inte bara er läsare. Även om jag försöker skriva när resten av familjen sover så tar det ju tid från något annat.  Den här biten med tid - och hur jag spenderar den - är något jag tänker ofta på. Det finns på något sätt alltid mer saker man vill kunna göra, eller hur? Nu har jag inte ens berört mitt ständiga kval över att jag inte tränar mer, men den biten ska jag bespara er just nu. Kommer säkert hinna gnälla över det en annan gång. ;-) Vi hörs framöver! 
 
Taggar: Bloggen

Kommentarer

#1
2019-06-03 14:55

Tack för det vi läsare får ta del av. Kan berätta att jag fått en ny surfvana när det gäller endurorelaterat. Letar jag efter nyheter så blir endurobloggen en given site att kolla på. Många gånger som första site. Keep up the work. Så mkt du hinner och orkat.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.