Bild
Nästa artikel
Kejsarens nya kläder

Kejsarens nya kläder

Bloggen

Varje säsong måste också innebära litet ny design, eller hur? Jag lät i år ARD88.se hjälpa mig med ett nytt dekalkit. Känner mig sjukt snabb i depån i alla fall.

Mer än en gång har jag fått smeknamnet ”fabriksföraren”… Men jag tycker att det är kul med dekaler som är unika, som bara jag har. Visst, jag blir inte snabbare av det, men jag brukar tänka att långsammare blir jag inte heller och snygga prylar är roligare än osnygga prylar. Ungefär så. Och alltid retar det väl någon.

Kejsarens nya kläder

I år är designen av min Sherco 300 SEF SIXDAYS ett samarbete med ARD88.se som gjort design och dekaler. ARD 88 är Alexander Reinholdssons firma. Han tävlade i minicross och ramlade in i tryckeribranschen för att hålla på med något som hade anknytning till sporten.
– Det började ju med att man ville göra snygga saker till sig själv, sedan har det bara snurrat på, berättar Alexander på telefon. Efter att ha provat på att även ha crossbutik är det nu enbart dekaltryck och i viss mån klädtryck som han kör från sin lokal i Stigtomta.
– Jag kör det mesta i firman själv, men ibland tar jag hjälp av en designer som gör jobb åt team i MXGP. 

Kejsarens nya kläder

Vad tycker du om resultatet? Kommentera gärna. Jag är i alla fall grymt nöjd, bra kvalitet både på design och dekaler. Sedan gäller det bara att inte slänga hojen i ett stenröse… Det brukar vara den svåraste biten! 

Kejsarens nya kläder
Kejsarens nya kläder
Taggar: Bloggen

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.