Bild
Nästa artikel
Fler provkörningar av 2020

Fler provkörningar av 2020

Bloggen

Att sticka på provkörning till Italien var värt ett par semesterdagar, frågan är bara hur jag ska hinna med alla andra provkörningar jag vill göra...

Under vintern gjorde jag ett ambitiöst utkast till artiklar, tester och provkörningar som jag skulle vilja få till under året. Med Sherco 2020-provkörningen i hamn så är det dags att summera litet. Visst, det gick många timmar på att resa, jag fick ta två dagar semester från jobbet och ägna en natt åt att få ihop materialet. Men det blev två artiklar och tre videoklipp, kanske kan jag få ut ett till med litet vilja, och samt ett gäng poster på Facebook.
Det är den rent producerande sidan. Det viktiga var dock att det var skoj!
Jag kanske kommer göra fler 2020-tester under året, det får framtiden utvisa. Beror så klart på om någon tycker att det är intressant att läsa, annars kan det ju kvitta. Idéer råder det inte brist på, men däremot tid. Kanske reder det upp sig mer efter sommaren. Vi får väl se, men tipsa gärna dina polare om att signa upp sig för ett nyhetsbrev om du vill att det ska produceras fler artiklar.

Det är bara genom att folk läser det man skriver som det finns ett värde.

Kommentera gärna vad du tyckte om rapporteringen från Sherco-provkörningen. Gillade du den? Var det för långt? För kort? För ytligt? Kom gärna med konstruktiv kritik – eller bara glada tillrop. Ni läsare styr fortsättningen på Endurobloggen. 
Taggar: Bloggen

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.