Bild
Nästa artikel
2021 även i garaget

2021 även i garaget

Bloggen

Redan innan jul tickade kalendern över till 2021 i garaget. Det här året ska bli bättre än det förra. Nu kör vi!

Jag är inte den som ger några nyårslöften, men samtidigt är jag ofta en person som sätter mål och det ger bättre utdelning för mig. Inga nyårslöften alltså, men vad det gäller mål så har jag i alla fall ambitionen att både köra och tävla mer än 2020 i alla fall. Inte så svårt att lyckas med det målet dock så vi får väl se vad det mer ska kryddas med. Jag har fortfarande ett långsiktigt mål av att placera mig på poängplats i en VRM-deltävling, alltså Enduro SM för oss gubbar som fyllt 40. Det kanske inte låter som så högt mål, men jag behöver bli ungefär 10% snabbare och det blir man inte genom att sitta hemma och äta chips. Tvärtom är det högst osannolikt att jag lyckas nå det målet 2021, men man måste ha något att sträva efter. Att konstant vara snabbare än polaren är dock det viktigaste.

Precis innan jul rullade jag in en 2021 Sherco SEF 300 Factory i garaget och dessutom en låda delar för att bygga fixa min nuvarande hoj inför försäljningen. Sedan blev det jul, nedstängt dagis i coronaspåret och dagarna rullade på. Nu har den stått TVÅ VECKOR utan att jag lyckats få tid att köra den. Helt sjukt. Min dotter håller mig vaken om nätterna men jag borde antagligen sova ännu mindre om det ska hända något. Den gamla hojen måste ju oavsett fixas till innan den kan landa på Blocket. 

Hade sett fram emot att försöka komma igång med Östra Open-serien som är vår vinterenduro-cup kring Mälardalen men Göta MS har efter kontakt med sjukhusdirektören på Enköpings lasarett valt att ställa in såväl klubbtävlingar som premiären av Östra Open, då sjukvården är mycket hårt ansträngda inom Uppsala län. Och ännu så länge har det mest varit plusgrader kring Stockholm så det hade nog oavsett blivit mer halkigt lerbad än vinterenduro. Premiären är nu flyttad till 30 januari.

Med fru och barn borta för helgen gäller det att nu ta tillfället i akt. Inget mer slöseri vid datorn. Dags för garagetid! ;-) 
Taggar: Bloggen

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.