Bild
Nästa artikel

Vlogg inför Novemberkåsan

Bloggen
Inför Novemberkåsan har Amanda Elvin och Martin Larsson producerat en serie videoklipp om deras uppladdning. Kul inblick i förberedelserna inför världens tuffaste endurotävling!
Vlogg inför Novemberkåsan

Novemberkåsan är speciell och en tävling strörre än störst. Förra året den här tiden så var jag sjukt stressad över allt som skulle fixas med hojen. Även om jag haft eldragning Biltema-styleish på hojen som funkat, bestämde jag mig för att göra om alltihop med mer seriösa AMP-kontakter och silikonkablar. Blev riktigt bra men det tog sin tid. Och var det inte hojen, så var det träningen, eller så var det hur man skulle få ihop en depå som skulle funka med mat, el, värme... Att köra Novemberkåsan är ingenting som börjar i och med själva tävlingshelgen, det drar igång långt innan det.

Genom att följa Amanda Elvins uppladdning inför Kåsan, med hennes sambo Martin Larsson i rollen som den ryska tränaren, så får jag en dos av uppladdningen även i år genom deras miniserie i videoformat. Kul initiativ med Kåsa-vloggen! Amanda är en av fyra kvinnor som genomfört Novemberkåsan och Martin å sin sida har sex starter och fyra fullföljda kåsor, blev fyra i Knivsta 2016, men är skadad i år och kommer istället att agera ryggsäcksåkare åt Amanda.

En eloge för grymt snyggt producerade inslag. Alla som försökt sig på det där vet att det är många timmar som lagts ner för att klippa ihop avsnitten. Känns jäkligt proffsigt! 

Det är fyra delar nu innan Novemberkåsan på lördag, den femte och avslutande delen kommer efter drabbningen. Du hittar dem allihop samlade här under:

Taggar: Bloggen

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.