Bild
Nästa artikel

Världens bästa jobb

Bloggen
Att jobba som skribent har sina fördelar. En av dem är att få möjligheten att åka till British Colombia för att provköra nya Husqvarna tvåtakt 2018. Drömjobb!
Världens bästa jobb

För er som känner mig sedan gammalt så vet ni att när jag jobbade på Bike heltid så blev det många provkörningar på arbetstid. Att få leka rockstjärna och flyga jorden runt och provköra motorcyklar är onekligen en av de största fördelarna med jobbet som motorskribent. Men eftersom jag därefter jobbat med affärsutveckling, digitala projekt och en nystartad reklambyrå så har det blivit en riktig kontorsråtta av mig. Som tur är upptäckte jag det här med enduro så att jag även kunde fortsätta att få tvåhjuliga kickar, men några provkörningsresor har det inte blivit - förrän nu. Husqvarna ska nämligen lansera sina direktinsprutade tvåtaktare och har förlagt provkörningen till British Colombia i Kanada och your’s truly kommer att rapportera därifrån. Skulle ljuga om jag påstod något annat än att jag är sjukt taggad för det här eventet.

Med på trippen är även Tomas Persson från MX Star (sök genast upp deras podcast) som kommer att skriva åt tidningen Race. Kommer garanterat också att vara en och annan världsstjärna på plats, ja förutom jag och Tomas då.

Jag gör i alla fall mitt bästa när det gäller att försöka se ut som världsstjärna. Nykittad med både hjälm från Leatt som ger sköna sverigevibbar med gul/blå-färgsättning. Jag vet, lite mer lime än sverigegul, men jag gillar den ändå.  

Imorgon blir det teknisk genomgång och jag antar att det finns ett gäng frågor som du vill ha svar på. Ställ dem här, på Facebook.com/endurobloggen eller så skickar du mig ett meddelande där. Jag har redan fått ett gäng frågor men bara fråga på, det gör provkörningen bara bättre.

Taggar: Bloggen
Världens bästa jobb

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.