Bild
Nästa artikel

Utmaningarnas utmaning

Bloggen
Alla som tar sig an Novemberkåsan är lite av hjältar i min bok, nu är anmälan öppen och allt fler börjar anmäla sig.
Utmaningarnas utmaning

Noterade häromdagen att anmälningen är öppen till Novemberkåsan. Nej, jag ska inte köra, men jag tycker tävlingen är en grymt häftig utmaning. Pratade med Peter Viberg som nämnde att det blir en riktigt fin bana. Dessutom ytterst lite av transporterna på väg... Känns som att alla inblandade kommer att få köra sig trötta i år. Alla ni som tar er an Kåsan förtjänar stor respekt! 

Självklart håller jag lite koll på startlistan. Du hittar den på länken här intill. Det är inte så många anmälda ännu men några namn man känner igen hittar man ju. På seniorsidan hittar jag Jimmy Tannegård från hemmaklubben Botkyrka, som också var med på lägret med Anders Eriksson förra helgen, även Jesper Birgersson som alltid propagerar för att jag ska köra isbana ska tydligen köra slut på sig själv i skogarna utanför Enköping. Jag hittar även Morgan Rosell som startat Battle of Vikings i startlistan, såg dessutom att han häromdagen var igång med Kåsaträning i något blöthål. Bra där allihop! Känns fint att jag har några att hejja på där ute i skogen. Jag räknar med att det blir ytterligare ett gäng snart... Ska du anmäla dig? Vad väntar du på?! 

Ska erkännas att det kliar lite i anmälningsfingret, tävlingen är ju så nära hemmaplan, vilket underlättar stöttning vad det gäller följeåkare och all logistik, men i sådana fall borde jag allt ha tränat mycket mer intensivt. Att jag ska köra igen är det däremot inget tvivel om.

Taggar: Bloggen

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.