Bild
Nästa artikel

Tvåtaktsparfym

Bloggen
Nu är den snart här. Tvåtaktsparfymen! Tack vare ett gäng i Montana kommer du att kunna lukta som en sexig tvåtaktsförare - även om du kör fyrtakt. En parfym för riktiga män, kort sagt.
Som det heter i filmen: "Nothing beats the smell of a twostroke racemachine in the morning", eller hur det nu var. Trots att jag kör fyrtaktare drömmer jag fortfarande om tvåtaktsmaskiner, både för enduro, men drömmen om en 500-tvåtakt för roadracing går heller aldrig ut ur kroppen.
Nu ser ett gäng galningar i USA till att jag i alla fall kan komma att köpa en parfym som gör att jag i alla fall doftar som om jag kör tvåtakt. Tänk dig doften av bensin, litet förbränd tvåtaktsolja och så granbarr på det. Doften är - enligt tillverkarna - dessutom oemotståndlig för alla kvinnor om man ska tro reklamfilmen. 

På sajten Kickstarter kan man söka finansiering av alla möjliga projekt och det är just vad de gör. Är du sugen på att lukta tvåtakt så får du passa på att bidra med en slant. Får de ihop till produktionen så kör de igång. Om de inte lyckas måste du skaffa en gammal hederlig tvåtaktsracer och själv bränna oljan.  
Taggar: Bloggen

Kommentarer

#1
2015-12-09 22:25

Åh, måste ha! Det ÄR ju den bästa doften. Castrol 747. Men förvånad att kvinnor verkar gilla den.

#2
2015-12-09 22:28

Alla gillar tvåtakt. :-)

#3
2015-12-10 18:12

Varför fejka?

#4
2015-12-13 13:48

Brände mig under min debut som mc-passagerare (6 år ung) duktigt på ett högt draget avgasrör.
Knattret från tvåtaktaren förenad med klassisk avgasdoft och med en not av bränt kött ger blandade minnen - en del svåra.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.