Bild
Nästa artikel

Test av tre lampor för endurokörning 

Bloggen
Vi ställde LEDX Cobra 6500 – som vi använt mycket de senaste åren – mot Moonlight Mountain Gear B.A.D 10.000 samt Lumonite Leader. Man kan aldrig ha för mycket ljus!
Endurobloggen testar kontinuerligt de mest populära lamporna på marknaden och har kört igenom de tre mest ljusstarka vi hittat på marknaden. Vi ställde LEDX Cobra 6500 som vi använt mycket de senaste åren, mot Moonlight Mountain Gear B.A.D 10.000 samt Lumonite Leader. Tre grymt bra lampor som är relativt snarlika. Fantastiskt ljus från dem allihop. 

Många kan tycka att det är helt galet att lägga så här mycket pengar på lampor för endurokörning. Vi har själva använt billiga lampor i början, byggt egna, modifierat andra, men i slutänden tycker vi att bra ljus är så värdefullt att det får kosta. Vi lär prova att ställa "dyrlampa" mot "budgetlampa" så småningom.

Vilka andra lampor skulle du vilja se att vi testade? Gå gärna in på Endurobloggens YouTube-kanal och se till att klicka i "prenumerera" så att du inte missar kommande videoinslag. Kommentera gärna om du vill se mer av detta. 

Kommer litet mer ingående artikel kring varje lampa kommande dagar också. 
Taggar: Bloggen

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.