Bild
Nästa artikel

Taddy vann säsongens första SuperEnduro

Bloggen
Första deltävlingen i SuperEnduro gick i Krakow, Polen, och hemmaföraren Taddy Blazusiak visade med en seger att han inte tänker pensionera sig riktigt ännu. Se höjdpunkterna från racet här.
Taddy Blazusiak är tillbaka med besked i SuperEnduro. Han kom ju tillbaka från sin pensionering inför förra säsongen och verkar ha fått en nytändning. Taddy är Kungen av SuperEnduro och visade i helgen att han fortfarande är på topp. Kolla in hans uppkörning i tredje racet där han vurpar i början men sedan kör upp sig till en fjärdeplats. Imponerande! 

Cody Webb är tillbaka från sin skada och slutade på andra plats, Colton Haaker gjorde några missar men slutade trea. Två som däremot missade första SuperEnduro är Jonny Walker som dock lär vara med i andra deltävlingen. Walker skadade sig under Megawatt i somras och missade resten av säsongen. Bylly Bolt skadade sig tyvärr förra veckan och lär ha en fraktur på vänster vadben. 

Vem tror du tar hem årets SuperEnduro? 
Taggar: Bloggen

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.