Bild
Nästa artikel

Slaget i Storstenshöjden

Bloggen
Har semester och vad passar bättre än att tvätta crossbussen och lyssna på pod om Battle of Vikings?
Slaget i Storstenshöjden
Att Graham Jarvis kommer till start har ni säkert redan hört. Det är riktigt stort! Kul med den här bilden från pallen i Romaniacs. Jarvis vann och trea blev Wade Young från Sydafrika som också kommer till Storstenshöjden. Dessutom Xavier Leon från Spanien som blev 9a i Romaniacs. Jocke Ljunggren äger ju hela det där lilla berget men det ska bli kul att se om de kan rå på honom. Skoj!

Du kommer väl och kollar? Jag kommer vara på plats. Dock inte som deltagare, men killarna som kör poddcasten MXStar (Thomas och Ola) kommer att ställa upp och det tycker jag är riktigt inspirerande. De kommer också att ställa upp i Novemberkåsan och det tycker jag givetvis är ännu fränare.

Hursomhelst; lyssna gärna på deras podcast MXStar. Den är ofta riktigt bra och förtjänar lite gratisreklam. Jag har pushat för dem tidigare på Facebook, du följer väl flödet även där hoppas jag? Hur som: Länk till MXStar-podden om Battle of Vikings här intill. Lyssnade på den medan jag gnuggade gamla bussen ren idag. Ingen enduro för mig idag, men cyklade ett pass på fem mil, inte så långt men alltid något.

Träffade förresten även Morgan Rosell häromdagen. Lät som om han kan ha en del nya skojiga idéer på gång. Riktigt kul att han lyckats så bra med den här galna idéen om en extrem enduro-tävling i Sverige. Som ni kanske minns lyckades de få hit både Walker och Jarvis 2014, då fick dock Jarvis stryk av både Ljunggren och Walker. Just sayin'... Gubben har ju inte blivit yngre sedan dess och även om Walker nu är skadad så tror jag inte vi ska förvänta oss att Jarvis kan komma hit och sopa rent. Det här är ju en helt annan körning, med massor av andra förare i vägen, än vad det är i andra extrem-tävlingar. Här kommer han ju att varva samma motionärer flera gånger. 


Men nu är ju inte bara dessa toppförare som är intressanta. Jag kommer så klart ha extra koll på Lars Enöckl som är testförare för KTM, dessutom Anders Becker'n Johansen från Norge, trialföraren Eddie Karlsson och så klart Patrik Sjöberg, Magnus Thor och Johan Edlund. Allt kan hända i en tävling... 

Vem tror du tar hem det?
Taggar: Bloggen

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.