Bild
Nästa artikel

Skitgrisig kväll med mycket stress

Bloggen
Mycket kvar att fixa med men hann i alla fall med ett kort pass på kvällen. Man borde alltid köra mer. Och då menar jag verkligen alltid. Nu blir det dock garaget istället för Gotland.
Skitgrisig kväll med mycket stress
Just nu är det litet mycket som snurrar hos herr Johansson, både privat och jobbmässigt. Litet för många kvällar vid skrivbordet. Litet för mycket att få styr på. Litet för många måsten. Lite för mycket av allt.
På torsdagen hann jag i alla fall förbi MC Sport i Västberga och fick en hel del inhandlat. Har varit i valet och kvalet som fan kring om jag ska köra tjockslang, T-Lock eler mousse på Kåsan. Jag kör ofta tjockslang och har sällan punktering (för jag kör väl för långsamt antar jag) och T-Lock må vara lite meckigt men lågt tryck är ju alltid gött att ha. Mousse har jag däremot aldrig testat, efter att min kompis Linus svurit ve och förbannelse när han skulle montera sina korvar första gången. Men nu är ju Kåsan litet speciell minst sagt och någon punktering vill jag absolut inte ha, så jag svängde förbi MC Sport och inhandlade ett par korvar - utan bröd. Någon gång ska ju vara den första för allt, man måste ju testa själv innan man kan dömma ut något.
Fortsatte därefter med min kompis Fredrik ut på en kvällsrunda. Katastrofalt träningspass. Slitna däck i lera, batterier som inte var fulladdade och glömde att tanka hojen innan... Vadå, stresshjärna? Visst, nog var det ändå kul, men någon bra träning var det inte. Däremot så satte det väl fingret på det här med förberedelser.
Den här helgen blir det tyvärr inte Gotland. Hela helgen är vikt till förberedelser inför Kåsan och nu går jag verkligen all in på det här. Service och sista minuten fix för hela slanten. Känner dock redan suget efter att glida runt på den där kalkstenshällen. Utflykten till Gotland är saknad men med tanke på to do-listans längd var det rätt val. Är du på Gotland? Njut!  
Nya stövlar köpte jag också. Blev stressad när jag såg hur många par MX Star-stjärnan Tomas hade radat upp, kände att ett par torra Sidi för kalla blöta fossing kan bli ovärderliga nästa helg. Inte många dagar kvar nu!
Taggar: Bloggen

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.