Bild
Nästa artikel

Sherco enduro Six Days 2018

Bloggen
Nu är Six Days-modellerna från Sherco presenterade, med fin uppgradering och riktigt snygg lack.
Sherco enduro Six Days 2018
Sherco har för endurosegmentet tre olika modeller, oavsett om det är SE 125, 250 eller 300 tvåtakt, eller SE-F 250, 300, 450. Det är dels sin vanliga modell Racing, men dessutom modellerna Six Days och Factory, som har ytterligare litet mer påkostad specifikation. 

Det som är riktigt kul är att Six Days-modellen nu till 2018 års modell får en rejäl uppdatering. Tidigare hade Six Days en enklare framgaffel men får nu samma WP Xplor som Factory, och dessutom kommer tvåtaktarna med ljuddämpare från FMF och fyrtaktaren med helsystem från Akrapovic. Dessutom bling i form av snygg dekor och blåeloxerade fälgar. Övriga skillnader till Six Days är Sella Dalle Valle-sadelöverdrag, svarteloxerat bakdrev, solid skiva för bakbromsen samt ett annat styre. 

Enligt importören kommer Six Days att börja komma redan nu i oktober, medan Factory kommer att dröja till efter årsskiftet.

Mer nyfiken på Sherco? Kolla även den duell vi knåpade ihop i senaste numret av XBike, vår specialtidning om offroad och enduro som finns i handeln på tisdag den 3 oktober.  
Taggar: Bloggen
Sherco enduro Six Days 2018
Sherco enduro Six Days 2018
Sherco enduro Six Days 2018

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.