Bild
Nästa artikel

Raceabstinens och statistik

Bloggen
Helgen bjöd på Enduro SM och en fin uppvisning av Jocke Ljunggren. Själv drabbades jag av raceabstinens...
Ljunggren vann tävlingen i Östhammar och leder Enduro SM.
Ljunggren vann tävlingen i Östhammar och leder Enduro SM.
På lördagen åkte jag upp till Lunda för att kolla på Östhammars deltävling i Enduro SM. Jag vet, jag borde ha kört VRM eller Bredd själv men... Ja, har man inga bra ursäkter så ska man knipa igen. Jag är väl lite klen helt enkelt. Istället kollade jag in uppvisningen av Joakim Ljunggren som dock var hett uppvaktad av teamkollegan Andreas Linusson bakom loppet igenom.

Men Kungen av Kåsan visade att han även kan på de korta proven och höll ifrån och kunde mot slutet av dagen dessutom dra ifrån. Smooth riding i extremprovets stenträdgård får man lov att säga. Andreas Linusson blev tvåa och Albin Elowson trea. Ljungren drar därmed ifrån i sammandraget, efter att nu ha vunnit samtliga av de tre inledande tävlingarna. Fyra blev Micke Persson före Oliver Nelson

Det är fem tävlingar kvar så mycket kan så klart hända. Noterar nu att finalen som skulle gå i Kumla dessutom är inställd på grund av markproblem. Trist! Hoppas att de hittar en klubb som kan ta sig an den tävlingen. 

Själv fick jag sådan raceabstinens efter att ha varit och kollat att jag var tvungen att försöka hitta något kul lopp. Skulle egentligen bort Kristihimmelsfärd men efter litet ändrade planer - och att jag lever med en extremt förstående kvinna - anmälde jag mig till Jordsprätten igår som körs hos Linköpings MS. Kommer att bli en kul tävling på torsdag hoppas jag!

Passerade i helgen också 5.000 fans för Endurobloggen på Facebook. Visst, det är väl inget att kanske korka upp champagnen för när någon youtuber får 255.000 människor att kolla på när de städar, men jag är ändå tacksam för att så många gillar det jag delar och vill få litet mer enduro i sina flöden. 
Taggar: Bloggen

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.