Bild
Nästa artikel

Podcast om Novemberkåsan

Bloggen
Gillar du podcasts kan vi tipsa om Club MXstar som idag levererar ett långt eftersnack om Novemberkåsan med endurobloggens rookie.
Podcast om Novemberkåsan
Grabbarna i Club MXstar - Tomas Persson och Ola Thorell - kör en kul podcast där de intervjuar världsstjärnor och unga lovande förare. Lite oklart hur ett blåbär som jag kvalar in i det klientelet, men deras senaste inslag blev ett långt snack om upplevelsen av Novemberkåsan som motionär.

Du hittar podden antingen på http://www.mxstar.se/podcast eller genom att söka efter Club MXstar i iTunes eller annan podspelare. Direktlänk till podden även här intill. Tycker att de gör ett bra jobb, kul med två tokiga entusiaster som brinner för sporten och vill lyfta fram förare som är på gång i karriären. Ja, som ni förstår är kanske inte deras senaste inslag just med den inriktningen (även om jag så klart är väldigt ung och lovande) utan snarare ett långt eftersnack till Novemberkåsan. Tomas och Ola körde ju också, men även om de inte är elit så får man väl kalla dem elitmotionärer. Slutar man på 13:e och 16:e plats i seniorklassen i Kåsan har man uppenbarligen kört motorcykel förr.

Tomas och Ola har en kul liten vinkling på podden, förutom intervjuerna med förare så kör de även utmaningar sinsemellan - där Novemberkåsan alltså var den senaste stora utmaningen. Förvånansvärt nog verkar de peppade på att köra Battle of Vikings igen, kanske är det i den riktningen som jag ska hitta min nästa utmaning? Jag var och kollade på tävlingen i somras och kan inte säga att jag blev supersugen, men en utmaning vore det tveklöst. Graham Jarvis är dessutom ett år äldre än mig så inte ens åldern kan jag skylla på.
Taggar: Bloggen

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.