Bild
Nästa artikel

Nya kläder till hojen

Bloggen
Det börjar bli vår och i samband med att dubbdäcken for av passade jag på att byta kläder på hojen. Dags att få fason på materialet!
Nya kläder till hojen
Det har onekligen varit en tuff vinter för min baby, litet för lite kärlek känns det som om det har blivit hela vintern när garagetiden mer eller mindre gått åt till att mecka ihop litet olika lampexperiment och det mest nödvändiga servicen. 
Nu med vårsäsongen runt hörnet passade jag på att med hjälp av killarna på MC Sport i Västberga få lite fason på hojen. Förutom ny kolv passade jag på att uppgradera med ny plast, bytte kedjesläpan, fixade packboxen på utgående axel, nytt drivpaket och - framförallt - fick fjädringen ordentligt servad. Att säga att den kändes som "en helt ny hoj" är kanske att ta i, men nog jäklar blev den rejält mycket fräschare.
Litet dekaler på det här, nytt sadelöverdrag och de fina SOS-hjulen så är den i rätt bra trim. 
Hojen var fin ett par timmar i alla fall, sedan såg man direkt hur stövlarna gnaggt på sidokåporna... Men den är å andra sidan till för att användas.

Återkommer med resultat av ett nytt lampexperiment snart, ska ikväll testa en 16 LED som jag precis meckat på hojen. Man kan aldrig ha för mycket ljus! 
Taggar: Bloggen
Nya kläder till hojen

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.