Bild
Nästa artikel

Nattliga äventyr

Bloggen
Enduro är sannerligen både en året-runt-sport och en dygnet-runt-sport. Hjälmljuset ser till att trolla fram fler timmar på dygnet!
Nattliga äventyr
Det var inte de bästa förhållandena men det blev ändå en kväll med riktigt härlig körning. Snöblandat regn och plusgrader gjorde att man blev blöt och isen som låg över kärren brast ibland, höll ibland. Inte helt lätt när man körde bakom polaren. Men på det hela taget riktigt bra körning. Visst, tårna tyckte att det blev litet kallt när stövlarna fylldes av vatten, men de ska väl härdas.

Fascinerande hur lamporna ser till att trolla fram träningspass som annars inte skulle bli av. Även om klockan var efter midnatt när vi avslutade med nattkaffe på McDonalds så var det två killar med breda leenden som satt där och snackade enduro. Det är liksom sådana där nattpass som är litet av anledningen till att jag satt upp Novemberkåsan som mål. Det är en utmaning som är så sinnessjukt svår att genomföra att man måste skärpa till sig och se till att få till körningen, oavsett väder och vind, inte bli bekväm och tycka att någon ny TV-serie är värd att slösa bort sin tid på. Samtidigt så kan man redan nu så smått känna en stress över att man inte kommer få till endurokörning i tillräcklig mängd. 

Det är 276 dagar kvar till Novemberkåsan. 
Taggar: Bloggen

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.