Bild
Nästa artikel

Missa inte Endurons dag med Anders Eriksson

Bloggen
Ett evenemang som inte fått den uppmärksamhet det förtjänar är Endurons dag som kommer att hållas i Stockholm. Det finns fortfarande chans att anmäla sig!
Missa inte Endurons dag med Anders Eriksson
Endurons dag är ett evenemang Svemo anordnar och som är inriktat mot oss motionärer, med syfte att vi ska utvecklas som enduroförare. Det är fyra olika föreläsare som är inriktade på träning på motorcykel, fysisk träning med inriktning mot enduro, hur man preparerar sin motorcykel och hur kosten påverkar hur du maximerar din prestation. 

Föreläsarna är minst sagt namnkunniga: 
Anders Eriksson – Sjufaldig världsmästare i enduro.
Patrik Johansson – Ansvarig fysisk träning och uppföljning av endurons elitsatsning.
Lars Börjesson – Mångårig medarbetare i Husaberg- och Husqvarnastallet.
Johan Martinsson – Kostrådgivare åt idrottare.

Det här har Svemo arrangerat på idrottscentret Bosön, vilket ligger på Lidingö precis utanför Stockholm, den 14 oktober. Det startar klockan 09:30 och pågår fram till kl 16:00. 

Det kostar bara 100 kronor och då ingår det dessutom både fika och lunch. Sista anmälningsdag är den 14 augusti så det är nu bara någon dag kvar att anmäla sig. Det finns platser kvar och du gör anmälan i Svemo TA! Grymt bra initiativ tycker jag av Svemo, så missa inte detta tillfälle.
Taggar: Bloggen

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.