Bild
Nästa artikel

Mindre körning skapar körsug

Bloggen
Det har inte blivit mycket körning nu på länge och det måste det bli ändring på. Man kan nästan tro att körningen är beroendeframkallande...
Mindre körning skapar körsug
Novemberkåsan gick nästan på hemmaplan, men så här i efterhand är jag ändå glad att jag var klok nog att ta ett uppehåll. När man följer allas uppladdning veckan innan så blev jag – så klart – sugen men ska jag köra den ska det vara med ordentlig förberedelse. Lite sugen redan nu på Vimmerby… Men just nu blir det ett tag utan tävlingar. Kanske kan man få till några nattpass i spåret men det blir tyvärr få tävlingar. Jag var jäkligt sugen på att köra Lekebergskåsan, men den går precis när jag kommer tillbaka från semester, så den missar jag tyvärr och i december är det ju generellt väldigt få tävlingar. Kan annars rekommendera Lekebergskåsan, avslappnad kul tävling för att känna på kåsakonceptet. 

Men nu har jag inte kört på länge och då blir man fruktansvärt sugen. Man får ju abstinens. Känner du igen känslan? 

I vinter blir det föräldraledighet för min del och då tänkte jag försöka att vara utomlands så mycket som möjligt, vilket gör att uppehållet blir i år längre än vanligt. Noll enduroträning i vinter kommer att ge mina kompisar Mats och Stefan ett enormt försprång när nästa års tävlingar drar igång, men det bjuder jag på. Ni får ligga i ordentligt med Östra Open i år! Det är premiär den 13 januari såg jag.

Jag ska däremot försöka att få till lite mer fysträning i vinter och fram till våren. Har vid korta specialprov känt att jag blir trött rent fysiskt, behöver helt enkelt bygga lite mer muskulatur och uthållighet.

Men en sak jag verkligen ska hinna med i den här mellanperioden är också att ta hand om garaget, vilket inte är helt oviktigt när man kör enduro. Lite träning ska man väl kunna få till i december också…
Taggar: Bloggen

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.