Bild
Nästa artikel

Micke Persson om 2019

Bloggen
Vi testar ett nytt koncept med videointervjuer. Häng med när Micke Persson berättar om resan fram till SM-guldet i enduro, motgångarna och varför USA lockar mer än VM. Dessutom litet om hur du tränar bäst inför Enduroklassikern.
Det här är premiäravsnittet för "Endurobloggen intervjuar..." och är förhoppningsviset första i en serie intervjuer. Kommentera och dela gärna om ni tycker att det har ett värde att se den här typen av intervjuer och vill se fler. Planen är att sända dem på Facebook, vilket tveklöst är den största kanalen för Endurobloggen, samt här på Bike.

Tanken är att göra en enkel video som förhoppningsvis ger dig som är endurointresserad något av värde oavsett om du är superintresserad av racing eller bara kör lite "då och då" och kanske siktar på att köra ditt första långlopp. Målsättningen är att få fler än de inbitna tävlingsfantasterna att få upp ögonen för våra svenska endurostjärnorna och förhoppningsvis lära sig något samtidigt.

Längden på intervjuerna gör att de kanske inte passar optimalt på Facebook men förhoppningsvis når de ändå dig som är intresserad. Vill du vara säker på att inte missa någon intervju kan du så klart även prenumerera på kanalen Endurobloggen i Youtube.

Micke Persson är litet blygsam i inledningen av videon. Som bakgrund vann han USM1, 2 och 3 samt JSM i enduro under åren 2009-2012. Var sedan borta men kom tillbaka med bravur då han smällde till med seger i Youth Championship som körs tillsammans med Enduro VM. Där vann han med knapp marginal till Josep Garcia och tog därmed hem en efterlängtad internationell mästerskapstitel, vilket ingen enduroförare gjort sedan Joakim Ljunggren blev juniorvärldsmästare 2007. Men mer om det i videon... 

Vad tycker du spontant om den här typen av intervjuer? Kommentera gärna. Orkar folk idag kolla / lyssna på något som är längre än 15 sekunder? Jag hoppas det, men kommentera gärna vad du tycker om längden.
Taggar: Bloggen

Kommentarer

#1
2019-01-04 12:44

Kanonkul initiativ! Jag orkar definitivt lyssna hela intervjun, intressant. Du skriver väldigt bra och det är alltid kul att läsa din a inlägg så detta kommer garanterat bli riktigt proffsigt när du finslipat kameravinklar, ljud etc.

Du kanske skulle kunna publicera ljudet i nån pod eller liknande så man kan ladda ner och lyssna när man har tid och inte behöver sitta vid datorn. Lyssnar på Club MX Star och de grabbarna är en del av vardagen i lurarna numera.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.