Bild
Nästa artikel

Livsfarliga galningar i skogen

Bloggen
Det finns få saker som gör mig heligt förbannad, men det här är en av de värsta; människor som spänner upp vajrar i endurospåret i syfte att skada andra. Nu har det hänt igen i stockholmsområdet.
Livsfarliga galningar i skogen
Varningen har gått ut via Facebook och jag hoppas att det är okej att jag sprider den vidare på det här sättet, för sådant här måste tas upp brett. Visst, vajern är inte uppspänd inne på en motorbana, utan enligt Facebook-inlägget i ett svartspår utanför Knutby. Det verkar finnas en viss irritation mellan olika grupper som rör sig i skogen där, där uppenbarligen de som kör enduro är måltavlan för det här sabotageförsöket. 

Det här är inte meningen att försvara svartkörning, det finns en terrängkörningslag som reglerar var man får köra. Men hur människor kan få för sig att göra något liknande är bortom min förståelse. Genom att spänna upp vajrar mellan träden är det uppenbart att syftet är att den personen allvarligt vill skada enduroförare, få dem att antingen köra in i vajern, eller bromsa omkull sig när de ser den.

Vad är det för fel på människor? 

Har du upplevt samma typ av idioti i ditt närområde? 
 
Taggar: Bloggen

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.