Bild
Nästa artikel

Kurs med Anders Eriksson

Bloggen
I helgen var det träning med sjufaldig världsmästare. Jag kan konstatera att jag har en del att jobba med!
Kurs med Anders Eriksson
Tydligen har jag skött mig som pojkvän, för i födelsedagspresent fick jag ett träningstillfälle med Anders Eriksson. Vilken grej! Önskar ni också det här som present får ni väl dela det här blogginlägget med era bättre hälfter... ;-)

Hursomhelst; ett riktigt bra träningspass. Gruppen delades in i tre mindre grupper som sedan roterade mellan tre stationer, förutom Anders Eriksson fanns även hjälptränarna Andreas och Sebastian som körde varsin station. Generellt jobbade vi mycket med positionen på motorcykeln men också med blicken samt fjädringsinställning, i olika övningar. Riktigt nyttig träning på många sätt och vis, vare sig det första eller sista lägret för min del. Det finns alltid mycket att jobba med och om man inte kan något så är väl det smartaste oftast att be om hjälp så att man lär sig rätt från början.

Vid träningspasset kom även Johan Ahlberg förbi med den första laddningen av den biografi han skrivit om Anders Eriksson. Kul projekt! Jag återkommer med recension så snart jag plöjt igenom boken.

Annars har det varit förbannat mycket jobb senaste tiden och risken är väl att det håller i sig. Mindre bloggande och tyvärr också mindre körning, men jag har i alla fall anmält mig till sista SM-deltävlingen, vilken körs i Bollnäs. Det känns sjukt nervöst – jag förväntar mig dessutom att jag kommer sist. Men om jag nu har någon slags idé, vision, förhoppning, om att köra VRM-klassen nästa år så måste jag väl kolla av vad det egentligen innebär. Jag satte upp en start i VRM som mål innan säsongen och att då backa på det skulle kännas fegt. Jag tycker att det ändå är bättre att komma sist, än att inte delta. 
Taggar: Bloggen

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.