Bild
Nästa artikel

Kejsaren är inte längre naken

Bloggen
Finally! Att bryta handen på ett par ställen gjorde i alla fall att jag fick tummen ur och beställde de där nya dekalerna till bajken. Gillar känslan!
Kejsaren är inte längre naken
Visst, det finns de som fnyser åt nya dekalkit, som tycker att allt som inte gör dig snabbare är slöseri. "Vad ska du med nya dekaler till när du ändå bara slänger hojen i ett stenröse för?" Och visst, det ligger en poäng i det, men det är ju ungefär som att bara ha ett par jeans, ett par skor, en t-shirt och så vidare. Omväxling förnöjer och så risig som hojen var innan så behövdes det verkligen. Ny plast är förvisso inte ny så värst länge, men nog sjutton gillar man känslan när en hoj som är snart fyra år gammal ändå känns box fresh.  

Anders Pettersson Made har designat och nu i veckan blir det montering. Tror att det kan bli riktigt snyggt. :) Kolla in deras stickers på länken här intill. 

Frakturerna i handen var ju lite komplicerade men nu börjar jag kunna greppa saker, så förhoppningsvis kan jag snart börja köra igen. Polaren som också skadat sig är redan tillbaka i sadeln och man vil ju inte halka efter...  Förhoppningsvis kan jag börja träna greppstyrka redan nästa vecka, rörligheten är nu nästan så att jag kan knyta handen. Jag bröt ju vänstern det här läget hade jag verkligen önskat mig en Rekluse-koppling.

Men innan det är dags för körning så blir det i alla fall lite mer konditionsträning. Har börjat springa igen och ska jobba mig runt Jämtlandstriangeln i helgen. Känner att det här träningsuppehållet varit alldeles för länge. Löpsteget suger efter en månad utan löpning och jag kan bara tänka mig hur krattig jag kommer vara när jag börjar köra enduro igen. Är ju långsam redan från start, så nu kommer jag närmast stå stilla. Men, man blir inte bättre av att sitta hemma och lipa, bara att starta om. Hörs framöver!
Taggar: Bloggen

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.