Bild
Nästa artikel

Julstökigt garage

Bloggen
Är det inte jobb så är det julklappar och miljarders andra saker. Garagetid sitter hårt inne just denna period...
Julstökigt garage
Julstök! Ja, det där har fått en ny och extra innebörd. Jag jobbar arslet av mig och har i princip bara lyckats riva isär Shercon för att göra den raceklar, men utan tid för att göra den klar. Miljarder saker att få klar på jobbet. En to-do-lista utan slut. Ett evigt dåligt samvete. Avsluta dagen med jobbmejl för att sedan vakna och tänka på faktureringsunderlag innan jag ens hunnit fått i mig morgonkaffe. Det är i stunder som dessa som det är extra viktigt att komma ut och få köra sig svettig, undvika att ta stortallen med axeln och försöka hitta greppet med slitna höstdubb. 

Enduro är den bästa säkerhetsventilen. 

Som tur är har jag kvar min 350 Six Days till jag fått klar Shercon. Vilket förhoppnings blir nu i jul, någon gång mellan Kalle Anka och Ivanhoe. Det är inte som att det egentligen kommer ta så många timmar. Men jag har liksom litet svårt att få något gjort i garaget just nu.

Så, nu var det färdiggnällt, det är ju faktiskt bara lyxproblem. Jag har ju fått braaappa 350:n och dessutom börjat köra på gymet för att bygga lite uthållighet.

Morgonens träningspass var verkligen från helvetet, först marklyft vilket var okej, men sedan en halvtimme högintensiva intervaller i cirkel med stakmaskin, cykel och rodd. Efteråt var resultatet att jag låg i fosterställning, snarare än att jag kände mig laddad och stark. Men det är första tävlingen om 121 dagar, känns skönt att ha ett mål och konditionen kan ju bara bli bättre.

Nu måste jag skaffa extrahjul till Shercon, få ihop den och sedan är det bara att börja gasa med den. Peppad som bara den för att börja köra med den! 

Hursomhelst; tänkte mest bara önska er allihop God Jul så länge. Hörs framöver!

 
Taggar: Bloggen

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.