Bild
Nästa artikel

Hard Race Enduro i Lidköping

Bloggen
Endurosporten växer och nu är det dags för ett nytt race i kalendern. Ett extremlopp ska nu startas upp på ​​​​​​​Hovby Flygplats i Lidköping.
Snapshot från YouTube på prologen i Battle of Vikings.
Snapshot från YouTube på prologen i Battle of Vikings.
Tänkte tipsa om Hard Race Enduro som är en ny tävling som ska startas upp i Lidköping. Datumet är 7 oktober och både Rikard Hansson och Jocke Ljunggren är enligt arrangören på för att köra. Även Adam Andersson har ryktats vara klar för start men frågan är väl om det nu kommer att ske med tanke på skadeläget. Kan man kanske också räkna med att Tomas och Ola från MX Star-podden kommer att köra? 

Max är 1500 startande så tanken är att det ska blir ett riktigt stort race. Enligt Patrik Erlandsson som är en av arrangörerna blir banan som prologen på Battle of Vikings – men med alternativ slinga så att alla kan ta sig runt. Banan mäter nio kilometer och lär bjuda både på gräsprov, skogspartier i orörd terräng och dessutom full gas på asfalt.

Låter som ett kul koncept! Ska du köra? 
Taggar: Bloggen

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.