Bild
Nästa artikel

Gubb-SM kickar igång

Bloggen
Det är ingen idé att gnälla över klen träning. Idag drog VRM - Veteranmästerskapet i Enduro - igång i Hässleholm.
Toppen av Enduro SM är så snabba att de rör sig i ett parallellt universum.
Toppen av Enduro SM är så snabba att de rör sig i ett parallellt universum.
Äntligen! Sjukt kul att säsongen är igång på riktigt. Ni vet den där roadtrip-känslan när man är på väg i crossbussen, nervositeten innan start och tjabbet och analyserna av varvtiderna efteråt. Jag gillar verkligen de här tävlingarna. Att jag sedan saknar både fart och talang, det får jag leva med.

Grymt välarrangerat i Hässleholm, fina specialprov. Grymt snabba ska man kanske tillägga, första provet var läskigt snabbt och kommer tydligen att få någon chikan i morgon. Andra provet var lite udda med en del asfaltsbitar, tredje hade grymt gött flow, det fjärde mycket sand. Hursomhelst; kul körning och tävling är ju bästa träningen, eller hur?  

Resultatmässigt kan man ju konstatera att det är grymt långt kvar till att ta en poäng i den här serien. Kanske så långt att det känns som omöjligt. Men vad sjutton, man måste väl sikta högt för att nå någonstans? Det är ju kul tävlingar och man blir inte snabbare av att bara nöta samma slingor hemma.

I toppen var det Andreas Linusson som var snabbast totalt, efter att Albin Elowson brutit. Micke Persson två och brorsan Niklas Persson trea. 

Nu dags för mat och ladda för imorgon. 
Taggar: Bloggen

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.