Bild
Nästa artikel

Glöm inte eldsjälarna

Bloggen
Vi förare tar nog ibland banor och allt kring våra klubbar lite för givet. Eldsjälarna som håller banorna öppna förtjänar en hyllning.
Igår var jag och körde kvällsträning och mellan dubbdäcken slirade på stenhällarna reflekterade jag över vilken fantastisk lyx det är att ha en träningsanläggning öppen mitt i veckan, en sen kväll för några få entusiaster. Förra torsdagen var vi väl tre stycken som körde. Igår kanske sex stycken. Ingen trängsel direkt. Ingen jätteinkomst för klubben. Men det är nyttig träningstid och jag är tacksam över att ha möjligheten att köra kvällsträning även när det är lågsäsong. Förutsättningen är givetvis att det finns eldsjälar som ställer upp för klubben och lägger ner tid och kraft på att hålla allt i trim, se till att allt fungerar. De gör en viktig insats!
Jag sa det till killen som höll i träningen och det tror jag att han uppskattade. Det är viktigt att vi förare inte tar öppettider och arbetet med kluben för givet, vilket ibland verkar vara fallet. Läser oftarer i klubbarnas gästböcker om gnäll på medlemsavgifter, träningsavgifter eller öppettider än jag ser någon som tackar alla de eldsjälar som gör körningen möjlig.
Vi borde hylla eldsjälarna mer. Det är de som gör vår lekstuga om kvällarna möjlig. 
Jo, jag vet, det finns ett sting av dåligt samvete i den här texten, det behöver ni inte påtala. Jag är en sådan där medlem som betalar och mest bara kör - men jag är oändligt tacksam för det arbete som görs. Måste se till att vara med nästa arbetsdag. 
Tack än en gång.

Och om du, liksom jag, känner att du kör mer än du ställer upp och säljer korv, öppnar och stänger banan, säg till den som håller i träningen att du faktiskt uppskattar att de valt bort en skön kväll hemma för att se till att träningen funkar. Det förtjänar de mer än väl att få höra!
Taggar: Bloggen

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.