Bild
Nästa artikel

Gipsfri lagom till Enduro VM

Bloggen
Äntligen! Klippte gipset idag och även om knogarna försvunnit så är det skönt att börja rehab på riktigt.
Gipsfri lagom till Enduro VM
Ortopeden konstaterade ju tidigare att jag skulle få en kortare knoge för de fingrar där jag krossade benen. Jag antar att det är för att jag trasade sönder benet lite illa. Hursomhelst, det är ju mest en estetisk fråga och man var ju inte direkt perfekt innan. Som Evel Knievel sa; "bones heal, pain is temporary, [and] chicks dig scars..." Gäller det också lite assymmetriska händer?
Tumme upp i alla fall för att kunna börja rehabträna ordentligt! 
Efter att gipset klipptes upp så var det allt en patetisk tunn hand som tittade fram som en liten gökunge. "Så då tar vi och böjer på fingrarna" sa sköterskan och jag lydde. Fingrarna darrade lite. Jag stirrade på dem och försökte igen. "Ja, böj lite till..." Och fingrarna darrade lite till. Helt sjukt. Sedan tog jag i och då gjorde det förbannat ont - men inte böjde de på sig. Vilket skämt! Fingrarna är stela som ett par knäckemackor och det är bara efter en månad i gips. Själv hade jag tänkt köra motorcykel i helgen mellan de olika specialproven vid Enduro VM i Enköping (du ska väl dit?!) men just nu känns det som lite optimistiskt.

I morgon drar vi och kollar prologen på VM. Är riktigt laddad för att få se hur saker och ting egentligen ska gå till. Blir skoj! 

Race hade en bra sammanställning över antalet startande svenskar och de har en bra bevakning från VM. Kolla den via länken här intill. 

E1: Kalle Svensson, Robert Nyberg, Marcus Norman, Robert Kvarnström, Stefan Granquist, Niklas Persson, Mikael Persson.
E2: Jesper Johansson, Robert Forsell, Tommy Sjöström, Fredrik Johansson, Johan Edlund.
E3: Samuel Zetterberg, Martin Larsson, Joakim Ljunggren.
Junior: Albin Elowson, Oliver Nelson, Sebastian Jansson, Lucas Berglind, Hugo Gustafsson, Erik Wahlström, Kevin Olsen, Dennis Putkuri, Alexander Brodin, Adam Andersson, Pontus Skoog, Andreas Linusson.
Dam: Emelie Karlsson, Hanna Berzelius, Emmily Smalsjö, Amanda Elvin, Emilia Reimander, Martina Reimander.
Youth Cup 125cc: Lucas Vågberg, Sebastian Strålin, Edvin Hamnäs, Joakim Grelsson, Marcus Moilanen, Emil Jonsson, Erik Appelqvist.
 
Taggar: Bloggen

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.