Bild
Nästa artikel

Gammelhojen blev fin

Bloggen
Lagom till att det var dags att byta ut gammelhojen fixade vi till den med en riktig spa-behandling. Väl investerade timmar.
Gammelhojen blev fin

I vår offroadtidning X-Bike (finns i handeln nu!) gjorde jag en liten artikel om fixet med min gamla ärrade KTM Six Days 350 från 2013. Ny plast, motorrenovering och framförallt nya hjul från SOS Racingparts trollade fram en helt ny hoj. :)

Ny plast kräver ju dekaler och det finns det en uppsjö utav. Eftersom jag inte vill se ut som att jag är proffs och låtsas vara sponsrad av ett österrikiskt läskföretag bestämde jag mig för att göra något eget. Made i Jönköping är grymma på att skapa snygga dekaler och tack vare Anders Petterssons design blev resultatet grymt. Kvaliteten på dekalerna är superbra!

Vad tycker du om designen? Kommentera gärna, jag är så klart sugen på att skaffa mig nya dekaler till nya hojen också. Har hört att man blir minst ett par tre sekunder snabbare på lokala slingan med det.

Taggar: Bloggen

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.