Bild
Nästa artikel

Fredagsmys i garaget

Bloggen
Enduro är typ världens bästa sport. Enda nackdelen är tiden som går åt till service. Jag måste jobba på att känna mer glädje över att exempelvis byta stötdämparlager en fredagkväll... Men service är å andra sidan en förutsättning för körning, så det är bara till att få det gjort.
Fredagsmys i garaget
Jag är verkligen kluven till tiden i garaget. Å ena sidan kan det ibland vara riktigt myyyyysigt, jo jag menar det på riktigt, men ibland tycker jag bara att det är riktigt störigt. Jag går loss på själva körningen. Det här jobbet före och efter skulle jag lätt kunna välja bort. Men det är en bit kvar till läget då man kan ha en egen mekaniker... 
Samtidigt så är jag tacksam över att ha tillgång till ett vettigt garage, det gör underverk till arbetsmoralen. Nu börjar det dessutom ta sig när det gäller verktygstavlor och litet mer ordning och reda. Ge det litet mer tid så blir det ännu bättre, kanske jag kan hitta en liten kyl att klämma in någonstans också... Så nu pluggar jag in telefonen i stereon och så kör vi klart det här samt litet annat fix. Trevlig helg allihop! 
Taggar: Bloggen

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.