Bild
Nästa artikel

Försäsongstressen är här

Bloggen
Bara 18 dagar kvar innan årets tävlingspremiär – men det hade gärna fått vara 180 med tanke på fart och form.
Försäsongstressen är här
Kalendern tickar obönhörligen ner inför årets första tävling. Jag ska ju köra "SM-för-gubbar-över-40" men just nu känns det som om jag tagit mig lite väl mycket vatten över huvudet, eller vad man ska säga. Hade ju varit fint om jag känt mig i form. Hade känts skönt om jag kunnat köra mer än två timmar under vintern. Dagarna rinner iväg och medan antagligen "alla andra" ägnat hela vintern åt att fysträna samt köra sjukt mycket motorcykel, har jag mest druckit öl och blivit tjock. Ölen var förvisso god, det ska jag erkänna, men kanske borde jag ägnat mig mer åt armhävningar än att pilla sig i naveln...

Ni fattar, sent skola syndaren vakna, eller vad man nu säger. Försäsongsstressen är i alla fall här – med besked. Å andra sidan är det inget att göra åt och ännu mindre något att gnälla om. Bara att packa väskan och försöka ge sig iväg till gymmet. Hojen är dessutom lastad för körning ikväll. Har lagt upp ett imponerande (i alla fall teoretiskt) och ambitiöst träningsprogram. Nu tar vi nya tag!

Säsongen är dessutom lång och någon måste ju komma sist i första tävlingen.
Taggar: Bloggen

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.