Bild
Nästa artikel

Flitens låga brinner

Bloggen
Att dra axeln ur led hjälper i alla fall till att trolla fram extra tid i garaget för litet lyxmekande med mycket värme.
Flitens låga brinner
Det kanske var bra på sitt sätt att jag drog axeln ur led i lördags för då fick jag i alla fall tummen ur och kunde lägga timmar i garaget. Igår blev det nya lager i framhjulet, kan för övrigt tipsa om att värma navet med en brännare, det gör det betydligt lättare att få i dem. Den där brännaren från Biltema har varit en riktigt bra investering till garaget. Gör en mental notering om att jag borde fetta in packboxarna oftare.

Passade även på att montera nya handtagsskydd med aluminiumbågar. Köpte ett par Zeta för att testa dem. Det är väl lite same-same, har testat Racetech tidigare. Kvaliteten känns i alla fall bra. Som amatör är det skönt att ha de där skydden, jag har ju slagit sönder mina vita musöron från KTM och de där bågarna betalar sig förhoppningsvis i sparade grepp. Jag vet att vissa tycker att det är kontroversiellt, men jag gillar dem. 

När jag ändå höll på fick jag äntligen tummen ur och montera de handtagsvärmare som jag någon gång impulsköpt på nätet. Ni vet hur det är, man tar en fika och snackar enduro, någon säger att det är för-jäkla-skönt-med-hantagsvärmare och innan man hunnit kolla dollarkursen har man beställer ett par från Kina - när man egentligen bara skulle kolla priserna. Sedan hamnade de i en låda i väntan på att byta handtag och där blev de liggande. Men numera glöder handtagen. Känns som om det kan bli riktigt skönt även kalla vårdagar när vintermuffarna åker av.

Avslutade med att börja fundera lista saker till en liten minirenovering. Den här ärrade krigshjälten ska poleras upp och få litet välbehövlig kärlek, lagom till det blir dags att montera av dubbdäcken. Vårstädning av mitt dåliga samvete innehåller många servicepunkter. 
Taggar: Bloggen

Kommentarer

#1
2016-03-03 07:24

Ifall det är dessa 100kr ebay värmare kan jag säga att de inte håller särskilt länge tyvärr.

Jag köpte nya Oxford handtag istället, trots pris, storlek och grepp, så är dessa fantastiska.

Och en Seat concepts dyna, min röv har aldrig varit så glad

#2
2016-03-03 10:36

Jo, det är billigaste möjliga. Antagligen skräp. Man får ju som oftast vad man betalar för. Ska kolla in Seat concepts!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.