Bild
Nästa artikel

Fixad fjädring hos Nolimits

Bloggen
Jag borde gjort det tidigare... Precis så kändes det efter att ha tagit en första provrunda efter hjälp med fjädringen.
Fixad fjädring hos Nolimits
Det har varit litet klent med updates här på bloggen. Har litet mycket på jobbet, sover förbannat dåligt och dessutom någon jäkla infektion i kroppen. Jag börjar bli en grinig gammal gubbe helt enkelt...

Gjorde i alla fall en insats med min klubb Botkyrka MK när det gällde USM som vi anordnade och det var riktigt skoj. Dels fixade jag formgivningen av programmet och på lördagen var jag marshall i spåret. Ska dock erkännas att jag varit medlem många år innan utan att lyfta ett finger. Men utan hjälp från medlemmar kan man inte anordna tävlingar, gör en insats du med när din klubb behöver. Vet att det dessutom behövs hjälp till Novemberkåsan... 

Efter USM så körde jag Karlströms Cup, vår lokala serie här i Mälardalen. Bra väder, många startande och även om min placering som 20:e i M40 inte kanske imponerar så stort så var jag ändå rätt nöjd. Placerade mig bättre än några av gubbarna jag brukade ha framför mig i resultaten. Jag hade inga polare med så min ambitionsnivå blev litet lägre, istället för nytt bakdäck så bara vände jag på det... Dumsnålt eller ekonomiskt?

Sedan var jag upp till Mathias Olsson Tärnsjö Hastighetsförmedling en snabbsväng, hann prova lite Beta 2018 (mer om det senare) och igår var jag till Danne ÅkessonNolimits Suspension i Karlskoga för att fixa fjädringen. Det kommer mer om det också senare. Jag skriver just nu en del till XBike, vår specialtidning om offroad och enduro, och dessutom lite "vanligt" jobb som extra lök på laxen så det finns mer att göra än det finns timmar just nu.


Men det viktiga är att det börjar bli kul att köra igen. Tävlingen på Botkyrka var grymt skoj och killarna hade trollat fram en riktigt rolig bana med tre specialsträckor. Provköra nya motorcyklar är alltid en boost. Och efter att jag fått hjälp av fjädringsgurun så undrade jag bara "varför har du inte gjort det här tidigare." Grym skillnad! Man ska inte vara rädd för att be om hjälp, det har jag gång på gång intalat mig, och det här var ytterligare ett exempel på det.
Taggar: Bloggen

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.