Bild
Nästa artikel

Film med nattetapperna på Novemberkåsan 2015

Bloggen
Tibro MK bjuder på en härlig film som osminkat visar vad det är som väntar i världens tuffaste endurotävling. Det är på natten Novemberkåsan avgörs.
Extremt lärorikt att se de filmerna som Mikael Sandberg och Tibro MK bjuder oss endurointresserade på. Att vara på plats och se det live är en sak, men genom att lyssna på intervjuerna och se filmen kan man plocka med sig mycket tips inför nästa år. Kan också konstatera att det alla förare konsterarar är det är "fruktansvärt tufft", "inte liknar någon annan endurotävling", om man nu inte redan visste det...
Ganska skoj att höra Jocke Ljunggren säga att han "blev inte speciellt trött, körde på låg puls" på dagsträckorna.  Men när även kåsakungen säger att "det var en chock att köra ut på förstasträckan på natten, i princip var det kärr från start till mål, sönderkört, spårigt" då vet man att det var jävligare än jävligast. "Det är kul en stund, sedan vill man bara få det avklarat" som Niklas Persson konstaterade. 
 
Taggar: Bloggen

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.