Bild
Nästa artikel

En hyllning till alla fotografer

Bloggen
En sak jag tänkt på de senaste tävlingarna är hur bortskämda vi blivit med alla semiproffessionella fotografer som ränner runt i skogarna. En eloge till dem!
Bjussar här på ett videoklipp från tävlingen på Rörken av 'photographybyus' eller Nathalie och Daniella som efter varje Östra kliper ihop en liten filmsekvens för alla oss deltagande nördar att ta del utav, samt en hel del fina bilder. Michael Åkerblom fotograferar i princip alla deltävlingar och Fototummen en hel del liksom Olsnphoto. Och det är bara några av alla som är ute och fotograferar en vanlig lokal endurocup kring Uppsala. Kul! Bra jobbat! Jag erkänner rakt upp och ner att jag är en torsk när det gäller att kolla på sådant här. Man vill ju liksom se sig själv... Imponerande fotografier också, ska det tilläggas. Tack återigen för allt jobb ni lägger ner!

Ville liksom bara säga det. Och det tror jag att alla förare instämmer i. Ni får oss att känna oss som proffs för en stund. :-) 
Taggar: Bloggen

Kommentarer

#1
2017-02-16 14:09

Glöm inte photophine på Facebook och instagram som är en väldigt duktig fotograf! :)

#2
2017-02-17 17:24

Helt rätt Andreas, bra tipsat!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.