Bild
Nästa artikel

En gammal kropp

Bloggen
Nattens träningspass visade att man kan bli snabbare med bra hjälmljus, men det kompenserar inte för en trött kropp.
En gammal kropp
Igår var verkligen inte det bästa träningspasset. Började bra i vettig fart och kändes helt schysst. Har lånat en lampa från LEDX och den imponerar verkligen. Kommer att göra en utvärdering om den här litet längre fram, men de initiala reaktionerna är verkligen att den imponerar enormt. Känns som en genomarbetad produkt som ger ett riktigt fint ljus. Återkommer mer kring den när jag kört mer med den och dessutom testat den i ljuslabbet. Det här var ju första körningen.

Passet blev rätt slitigt för min del. Jagade polaren när jag fick ett elakt framhjulssläpp i en snabb vänster. Inspekterade mossan kan man säga. Tjälen har nästan gått ur jorden kan jag rapportera.
Efter den smällen hade jag svårt att ta i med vänstern och höger axel spökar lite fortfarande efter jag drog den ur led. Det är sådant här som gör att man känner att kroppen börjar bli gammal. Eller att man är för klent tränad. Men, men, det blev en och en halv timme effektiv körning och en nattkaffe som avslutning. Alla pass är inte fantastiska. Ibland blir man ifrånkörd och tillintetgjord. Vurpade säkert tre-fyra gånger och kroppen kändes inte på topp. Men de passen är också bränsle för att se till att vara snabbare på nästa.

Det är 241 dagar kvar och det känns som om jag borde ta och komplettera löpning och endurokörning, som är basen i träningen just nu, med litet styrketräning också. Planen är att simma men efter axeln drogs ur led är det litet paus på den träningen. Känns som om jag borde strukturera upp det här litet bättre...  
Taggar: Bloggen

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.