Bild
Nästa artikel

Designskisser av femåring

Bloggen
Jag kommer att köra vidare med min 350 Six Days även under början av 2016, så nu är det hög tid att den får litet mer kärlek än bara vanlig service. I går var det ju alla hjärtans dag så då började jag skissa...
Designskisser av femåring
Motorcykeln är en 2013 och den har blivit både "used and abused". Även om den fortfarande är snabbare än vad jag är så har timmarna gjort sitt. Jag har kört originalplast, förutom stänkskärmen som en kompis hållfasthetstestade lite vä intensivt, men nu är det allt dags för nya kläder. Har börjat nöta hål på sidokåporna där stövlarna tar emot, kylarvingarna är blankslitna vid knänen, en är helt knäckt och efter att ha kastats runt i åtskilliga stenrösen genom åren är det ju onekligen en rätt ärrad krigare.
Har därför börjat göra en lista på vad som ska göras och där ingår även ett nytt plastkit och nya dekaler. Eftersom jag inte har spons av vare sig Monster eller Red Bull så tänkte jag skissa på dekalerna själv. Därför ritade jag i helgen upp hojen och nu är det dags att börja skissa. Har du några förslag på hojar att kolla in som inspiration? 
Taggar: Bloggen

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.